(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Zadnji šolski dan v koledarskem letu 2023 je bil poln presenečenj. Proslava ob dnevu samostojnosti in enotnosti je bila zanimiva in razgibana. Sodelovali so vsi učenci in učiteljice, pridružil se je tudi vrtec. Vse niti je skupaj zbrala in povezala učiteljica Mirica Šket. Pestrost točk pa je moč razbrati tudi s spodaj priloženih fotografij. Le smeha ob posameznih nastopih se ne sliši.

Zelo smo veseli nove pridobitve, električnega prenosnega klavirja. Zborovodkinja, učiteljica Petra Mauko je danes prvič spremljala zbor z novim klavirjem. Ker pa nas je že včeraj zelo zanimalo, kako zveni, nam je učiteljica Sonja Ožura zaigrala nekaj pesmi po slavnostnem kosilu. Ponosmi in veseli smo, da smo s skupnimi močmi zbrali toliko sredstev, da smo lahko nabavili nov klavir. Prisrčna hvala učencem, ki so pridno ustvarjali in seveda staršem, sorodnikom, sodelavkam in vsem, ki ste sodelovali pri bazarju in nam namenili prostovoljne prispevke. 

Danes pa nas je obiskala še posebna gostja, ga Janja Sivec. Avtorica knjige Zakaj se konju (ne)gleda v zobe. Vzela si je čas in vsem učencem podarila izvod knjige. Za lepo gesto se ji lepo zahvaljujemo.

Za konec so nas obiskali še božički na kolesih. Se nam zdi, da jih je vsako leto več. Otrokom so delili sladkarije in z njimi zaplesali. 

Učenci in kolektiv POŠ Šentvid pri Grobelnem vam želimo vesel božič in srečno 2024. Naj vas v prihajajoče leto popeljeta veselje odeto v toplino pričakovanja ter čarobnost prazničnega časa v spremstvu zdravja, upanja in osebnega zadovoljstva. Naj vse vaše poti v novem letu spremljajo srečni trenutki!

mag. Vesna Drofenik Jerič, vodja POŠ Šentvid pri Grobelnem

 

Dostopnost