(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

V zadnjem šolskem tednu smo se na POŠ Sv. Štefan odločili, da bomo imeli kar dva športna dneva. Vreme nam je bilo zelo naklonjeno, zato smo zares uživali. V torek, 20. 6. 2023, smo se odpravili na pohod v smeri Grobelc. Po poti smo si ogledali pokrajino, izvir in gozd. Tekali smo, se lovili, kotalili in se igrali igro Gnilo jajce na travniku, ki je bil na zelo strmem bregu. Učiteljica Marta nam je povedala legendo o grofični Ani, nato pa smo se sprehodili po gozdni poti in ob robu gozda prisluhnili še eni zgodbi o majorju, ki je živel na Sv. Štefanu. Ob prihodu v šolo smo se okrepčali s hrano in pijačo ter nadaljevali dan z igrami na igralih.

Več pa v galeriji slik. 

V sredo, 21. 6. 2023, smo v šolo pripeljali kolesa, rolerje in skiroje. Imeli smo pravi kolesarski dan. Svoje kolesarske spretnosti smo preizkusili na kolesarskem poligonu, na dvorišču pred šolo pa smo se vozili brez ovir, paziti smo morali le nase in na druge. Ko je postalo prevroče za kolesarjenje, smo se odšli v telovadnico igrat igre z žogo. Učenci so o tem dnevu strnili nekaj vtisov.

DAVID: Super sem se imel, ker smo kolesarili.

MARKUS: Imel sem se lepo, ker smo lahko kolesarili.

ELA: Odlično je bilo, ko smo igrali igre z žogo.

ASJA: Najboljše sem se imela, ko sem vozila po poligonu. Bila sem uspešna.

LUCIJA: Vozila sem kolo na poligonu in na dvorišču šole. Počutila sem se v redu.

OSKAR: Imel sem se v redu v današnjem dnevu, ko smo se vozili s kolesi. Najbolj zanimivo mi je bilo voziti po lesenih stopničkah.

Več pa v galeriji slik.

Dostopnost