(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Bil je naš zadnji šolski dan v tem šolskem letu. S skromno proslavo smo želeli obeležiti praznik naše domovine. Pripravili smo kratek program, ki so si ga ogledali otroci vrtca in dve mamici – predstavnici staršev. S himno, nagovorom kako je nastala država Slovenija, kratko predstavitvijo državnih simbolov in lepot naše države, smo začeli naše slavljenje. Učenci so se predstavili v igranju na svoje instrumente, zaplesali s čmrljem v let, zapeli pesem o metuljčku Cekinčku in z lutkami uprizorili češko pravljico o treh metuljih. Zaključili smo z Golico in nato še – lahko bi rekli s »šolskim« ansamblom.
Po uradnem delu naše proslave sta se mamici v imenu vseh staršev zahvalili vsem učiteljicam, ki so poučevale letošnje šolsko leto in izročili brošuro spominov v šolskem letu 2017/2018. Brošurico smo prejele vse učiteljice in vsi učenci šole. V njej so prispevki vseh otrok, ki so letošnje šolsko leto obiskovali šolo Sveti Štefan. Vsakemu razredu so dodane čudovite misli o življenju. Brošura se zaključi z mislijo Malega princa: »Vsi odrasli so bili najprej otroci. Toda le redki od njih se tega spomnijo.«
Ker je bilo nekaj učiteljic in učencev z razlogom odsotnih, bomo poskrbeli, da dar in zahvale pridejo v njihove roke.
Tudi staršem hvala, ker so znali tako prisrčno povezati otroke in se potrudili v izvirni, ustvarjalni ideji darila. Za takšnim darilom se skriva veliko dogovarjanj, dela. Prejemnik darila ti mora veliko pomeniti, da želiš izkazati hvaležnost na ta način .
Zdaj pa trikrat HURA za počitnice. Naj bodo lepe, bogate, sproščujoče in kot nam je zaželela Alinina mamica, aktivne na vseh področjih, ki so nam v veselje in radost.

no images were found

Dostopnost