(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

V petek, 9. marca, so na naši šoli potekale angleške delavnice. Naravnost iz Anglije sta k nam prišla predstavnika angleške šole The English Experience School of English, Loic in Annabel. Izvedla sta štiri delavnice, dve za učence od 6. do 9. razreda in dve delavnici za učence od 2. do 5. razreda. Učenci so uživali v delavnicah in pokazali, da so zelo dobri v angleščini. Tekoče so sledili angleškim navodilom in se gladko sporazumevali z mentorjema. Učenci od 5. razreda so na različne načine potovali po Londonu ter obiskovali tamkajšnje znamenitosti. Preudarno so morali ravnati z denarjem, ki so ga dobili. A nekateri so kmalu ugotovili, da bi v Londonu potrebovali veliko več. Najmlajši pa so na zelo razgiban način spoznali stavbe v mestu.

Nekaj utrinkov sodelujočih učencev.

“Všeč mi je bilo, ko smo se učili nove besede, na primer banka, trgovina. Učitelj je skoz govoril angleško. Bil je prijazen.” Zala Lorger (2.c)

“Meni je bilo všeč, ko je učitelj poklical banko in smo šli na banko. Če je bilo prav smo morali iti na desno, če pa je bilo narobe, smo šli na levo. Učitelj je bil prijazen in smo se imeli fajn.”Urh Murko (2.c)

“Meni je bilo všeč, da smo se veliko besed naučili, na primer church. Meni je bil zelo fajni in prijazen učitelj.” Jan Debelak (2.c)

“Meni je bilo všeč, ko smo se naučili veliko besed. Meni je bil zelo prijazen.” Lina Mikez (2.c)

“Meni je bilo všeč tisto, ko smo morali stopati v levo pa desno. Pa ko smo ga pozdravili, ko smo prišli v učilnico. Meni je bilo všeč, da je učitelj lahko poskrbel za varnost. Če smo se smejali nas je utišal, da nismo bili preglasni.” Urh Brajlih (2.c)

Meni je bilo všeč tisto levo in desno.” Ažbe Gobec (2.c)

” Bilo je zelo fajn, ker smo dobili razglednico in svinčnik.” Nik Veler (4.c)

“Najbolj mi je bilo všeč, ko me je moj prijatelj vodil in ko smo dobili svinčnike.” Tilen Ljubej (4.c)

“Bilo mi je všeč, ko smo se igrali različne igre in ker je bila učiteljica zelo fajna. In ko smo vsi govorili angleško.” Kaja Vnučec (4.c)

“Bilo je zelo fajn. Spoznala sem tudi nove besede in London. Bilo je res zanimivo. Prijavila se bom tudi na kamp.” Lina Mlinar (4.c)

“Všeč mi je bilo, ker smo se pogovarjali angleško.” Nejc Butolen (4.c)

” Angleške delavnice so bile carske. Veliko novega sem se naučil. Učitelj je bil zelo fajni, vedno nasmejan, srčen, prijazen. V glavnem, bilo je super.” Andreas Avbelj (6.d)

Na koncu delavnic smo povabili še starše, kjer sta jim predstavnika angleške šole predstavila še angleški kamp, ki ga bomo skupaj izvedli v mesecu juliju. Upamo, da se bo prijavilo čim več naših učencev.

Monja Šalamon

no images were found

Dostopnost