(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Na Osnovni šoli Šmarje pri Jelšah smo 11. decembra priredili že tradicionalni praznični šahovski turnir, ki se ga vsako leto rado udeleži veliko šahovskih navdušencev. Tudi letos je bila udeležba številna, saj je kar 36 mlajših in malo starejših šahistov iskalo najboljše poteze, da bi ugnalo nasprotnika in pridobilo čim več točk. Šahovske ure so odštevale čas, učenci so figure premišljeno premikali po šahovnicah, prvi zmagovalci so že javili rezultate. Po sedmih odigranih kolih je napočil čas za podelitev medalj, ki so ves čas turnirja  privabljale s svojim leskom, pripadle pa so seveda trem najboljšim v posamezni kategoriji. Med mlajšimi so prva tri mesta zasedli: 1. Lukas Ancelj, 2. Anže Drama in 3. Jošt Ratej, med starejšimi pa: 1. Tilen Drama, 2. Tristan Ancelj in 3. Vid Koritnik.

Na nadobudne šahiste pa ni pozabil niti Miklavž, ki je v sodelovanju s sponzorji in predsednikom šahovskega kluba Dominikom Košičem bogato napolnil darilne vrečke in vsakega razveselil s svojimi dobrotami.

Zahvaljujemo se predsedniku Šahovskega kluba Šmarje pri Jelšah Dominiku Košiču za tvorno sodelovanje, šahovskim sodnikom Mirku Koširju, Silvestru Šrimfu in Adolfu Maršu, da so budno spremljali dogajanje na šahovnicah, in vsem sponzorjem, s pomočjo katerih so bile Miklavževe vrečke polne dobrot.

no images were found

 

Dostopnost