(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Učenci 8. in 9. razreda so si v torek, 17. oktobra,  v spodnji dvorani kulturnega doma ogledali muzikal Vesna, prirejen po izvirni zgodbi Mateja Bora iz istoimenskega filma. Odrska uprizoritev, zgodba o romantični ljubezni in izvirne skladbe so jih prevzele, stoječe ovacije ob koncu predstave pa so dokaz, da znajo ustvarjalci in igralci navdušiti tudi najzahtevnejše občinstvo.

 

Odzivi naših učencev na muzikal:

Navdušila me je ljubezenska zgodba in zgodba o šolanju. Vesna je dokazala, da ljubezen vse oprosti. Z veseljem bi si muzikal še enkrat ogledala. Najbolj sta mi bila všeč glavna igralca Samo in Vesna. (Karmen Vipotnik, 9. d)

Mislim, da kaj lepšega v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah še nisem videl. Vse je bilo zelo povezano in zanimivo za občinstvo. Muzikal je predstavljal najstniško tematiko, kar je zelo blizu nam, ki smo si ga ogledali. Za dobro glasbo je poskrbela glasbena skupina v ozadju. Na odru smo videli veliko znanih obrazov s televizije, ki so bili v živo še »mogočnejši«. Z nekaj besedami bi rekel, da kaj takšnega ne doživiš vsak dan. (Dejan Kantužer, 9. c)

Všeč mi je bila vsebina muzikala, predvsem pa prizor, ko sta Samo in Vesna zasilno pristala. Vse pohvale igralcem in vsem ostalim, ki so sodelovali. (Nuša Turk, 9. c)

Muzikal mi je bil všeč, saj so ob igri tudi peli. Najbolj sta se mi vtisnila v spomin prizora, ko je Samo pisal pismo za Vesno in ko sta kasneje letela med oblaki. Bilo je prečudovito. (Ema, 8. d)

Več odzivov si preberite na spodnji povezavi:

MNENJA UČENCEV O MUZIKALU

Dostopnost