(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

V torek, 26. septembra, smo se predstavniki šolske skupnosti prvič v tem šolskem letu zbrali na sestanku v zbornici. Ravnatelj je spregovoril nekaj uvodnih besed, nato pa smo glasovali. Za mentorico je bila ponovno izbrana Maja Brusl, predsednica je postala Ema Čokl, podpredsednik Domen Trontelj, Mojca Drame in Ana Zorin pa bosta na sestankih pisali zapisnike. Sledila so še naša vprašanja in ideje, ki jih bo skozi nadaljnja srečanja zagotovo še več. Ta sestanek je bil nekakšen uvod v naša druženja, na katerih bomo poskušali uresničiti čim več želj učencev, da nam bo na šoli še prijetnejše.

V torek, 17. oktobra 2017, smo se predstavniki šolske skupnosti srečali že drugič. Mentorica Maja Brusl nam je predstavila namen in naloge skupnosti ter predloge za naše delo v tem šolskem letu. Dobro izpeljane dejavnosti v preteklih letih načrtujemo tudi letos. Tako bo valentinova pošta ponovno razveseljevala učence in zaposlene, organizirano pustno rajanje bo privabilo posamične in skupinske maske, ob koncu leta pa bomo šolski ključ predali naslednji generaciji najuspešnejših učencev. Sodelujoči so izpostavili veliko predlogov in idej o izboljšavah, ki si jih želijo v šoli. Med drugim so predlagali popravilo ur v jedilnici in namestitev nabiralnika ob vitrini šolske skupnosti, kamor bi učenci lahko oddali svoje ideje za izboljšanje življenja in dela v šoli.

Predstavniki bodo svoje sošolce obvestili o našem delu tudi pri razrednih urah, kjer bodo imeli še ostali možnost izraziti svoja mnenja.

                                                                                                                         Ema Čokl, predsednica šolske skupnosti

no images were found

Dostopnost