(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

14.9. smo imeli športni dan. Vsi tretji razredi smo šli na sveti Miklavž. Hodili smo mimo gozdov, travnikov, cest… No saj razumete, zelo dolgo smo hodili. In se je splačalo. Prišli smo na sveti Miklavž in lovsko kočo. Tam smo iz svojih nahrbtnikov vzeli vse svoje dobrote in jih pojedli od začetka do kraja. Nato smo se obrnili in prišli v šolo nasmejanih lic.

Tajda Mavsar, 3.b

pohod, 3.r

V četrtek smo imeli športni dan. Po malici smo se odpravili na Sv. Miklavž. Pot nas je vodila po hribih. Med potjo smo se pogovarjali in zabavali. Na pol poti smo se ustavili in malo odpočili. Po počitku smo veselo nadaljevali pot. Nato smo prišli do vrh hriba, kjer je bil naš cilj. Na hribu stoji cerkev po imenu Sveti Miklavž. Učenci in učitelji smo počivali in si napolnili želodčke. Počitek pa je hitro minil in morali smo se vrniti nazaj v šolo, kamor smo srečno prispeli. Imeli smo lep pohodni dan.

Ana Mari Bukovc, 3.b

Bil je lep sončen dan. Zbrali smo se v učilnici. Prvo uro smo se igrali zanimive igre. Potem smo šli k malici. Po malici smo se zbrali na šolskem dvorišču. Vsi nasmejani smo se odpravili na pot. Med potjo smo opazovali naravo. Povzpeli smo se na vrh hriba, kjer smo se igrali. Nato smo se odpravili proti šoli. Tako se je končal naš športni dan. Imeli smo se zelo lepo.

Nina Sovinc, 3.b

Z razredom smo šli na Sveti Miklavž. Prvo uro nam je učiteljica povedala pomembne informacije. Potem smo jedli malico. Nato smo šli v garderobo in se uredili. Šli smo po hribih in dolinah in po dolgotrajni poti prišli na cilj. Na lovskem domu smo si odpočili in se posladkali. Časa za igro je bilo dovolj, saj smo bili tam kar nekaj časa. Nato smo šli nazaj k šoli, kamor smo prispeli zelo utrujeni in žejni.

Ana Rebernak, 3.b

 

Dostopnost