V sredo, 12. 10. 2106, so učenci izbirnih predmetov turistična vzgoja in kmetijska dela obiskali kmetijo Vreže. Na kmetiji so nas prijazno sprejeli in nam pokazali sirarno v kateri predelujejo svoje mleko v različne mlečne izdelke kot so sir, jogurt in skuta. Učencem je bila predstavljena dopolnilna dejavnost predelava mleka na kmetiji in možnost trženja mlečnih izdelkov z dodano vrednostjo. Ta kmetijska dejavnost se lahko tudi odlično povezuje s turistično dejavnostjo. Kmetija Vreže namreč sodeluje na različnih tržnicah in prireditvah v Šmarju in okolici.
Poiščite v naši knjižnici:
NAJNOVEJŠI PRISPEVKI
- PRAZNIČNA OKRASITEV POŠ ZIBIKA
- Projekt NMK na POŠ Šentvid
- TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK – POŠ Šentvid pri Grobelnem
- Spletni seminar za starše o objavljanju informacij o otrocih na internetu
- Tradicionalni slovenski zajtrk tudi na šolskem radiu
- Gozd – naše skupno dobro
- DRŽAVNO TEKMOVANJE IZ LOGIKE
- Predavanje in delavnice v okviru PROJEKTA ZA ZDRAVJE ŽENSK
- ND – DAN SLOVENSKE HRANE
- TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK NA POŠ SVETI ŠTEFAN