(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

DOGAJANJE V MLADINSKI SOBI 

Mladinska soba je prijeten podstrešni prostor Skazove hiše na Celjski cesti 6, v Šmarju pri Jelšah, ki je namenjen aktivnemu preživljanju prostega časa mladih. Vsak četrtek in petek Mladinska soba odpira svoja vrata osnovnošolskim otrokom in mladim med 13. in 17. uro. Aktivnosti so brezplačne, zato vas toplo vabimo k obisku! 

Četrtek – UČNA POMOČ 
Četrtkovi popoldnevi so namenjeni tistim, ki bi želeli skupno premagovati učne težave. Osnovnošolcem pomagamo pri razumevanju učne snovi in jih skušamo opolnomočiti z različnimi tehnikami učenja. Pridružijo pa se lahko tudi tisti, ki potrebujejo prostor za samostojno učenje ali pisanje domačih nalog.
Za obisk učne pomoči so potrebne predhodne prijave na spletnem obrazcu: https://forms.gle/hgP61prnAsV32DyE6 
Petek – POPOLDANSKO DRUŽENJE (13.00-17.00)
Ob petkih preživljamo popoldneve v družabnem duhu. Na voljo imamo mnogo družabnih iger, ustvarjalnega materiala, knjižni kotiček, namizni nogomet in odprt prostor za mladostne ideje! 
Vsak petek pripravljamo tudi tematsko obarvane aktivnosti. V aprilu prirejamo naslednje popoldanske aktivnosti:
 
 
  • PETEK, 26. APRIL – Delovna akcija

Na predpočitniški petek bomo zavihali rokave in se lotili ustvarjalnih del v Mladinski sobi. Dekorirali bomo lesene tramove, poslikali tekstil in se preizkusili v šivanju, zato vabljeni vsi, ki radi združujete prijetno s koristnim!

Pregled petkovih aktivnosti za tekoči mesec lahko preverite tudi na spletni strani visitsmarje.si s klikom na sličico Popoldansko druženje.

POČITNIŠKE DELAVNICE 
V Mladinski sobi med počitnicami prirejamo tudi zanimive delavnice za osnovnošolce in mlade. V goste prihajajo različni izvajalci delavnic, ki mladim približujejo raznolika področja kot so lego-robotika, lončarstvo, angleške urice, arhitektura…
Počitniške delavnice so plačljive in imajo omejeno število udeležencev (odvisno od posamične delavnice), zato se je potrebno predhodno prijaviti na spletnem obrazcu (povezava do prijavnega obrazca: https://forms.gle/E7ApRKTkaGPy3iBs8 )

Med prvomajskimi počitnicami pripravljamo dve delavnici:

– ponedeljek, 29. april –> Cirkuška delavnica z Združenjem Crikokrog

– torek, 30. april –> Modelarska delavnica

Več informacij o posameznih delavnicah si lahko preberete na povezavi do prijavnega obrazca:  https://forms.gle/E7ApRKTkaGPy3iBs8 

Za dodatna vprašanja nam lahko pišete na elektronski naslov mladi@smarje.si ali pokličete informacijsko številko 031 420 653.

Vabljeni, da se nam pridružite na dogajanju v Mladinski sobi!

Prisrčen pozdrav,

Tina Krajnc
Zavod TŠM

Dostopnost