(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

UČBENIŠKI SKLAD

Vsi učenci OŠ Šmarje pri Jelšah si lahko izposodijo gradiva iz učbeniškega sklada za celotno šolsko leto. Prejmejo jih v prvem tednu septembra in jih ob koncu šolskega leta vrnejo v šolsko knjižnico. Za vse učence obrabnino poravna Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Izposoja je brezplačna. Če je vrnjen učbenik uničen, popisan, zmečkan, polit ali ga učenec ne vrne, pa mora v skladu z 12. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov plačati odškodnino.

Če si učbenikov iz učbeniškega sklada ne želite izposoditi, to sporočite do 24. junija razrednikom ali na e-naslov skrbnice učbeniškega sklada: monika.javornik@os-smarje.si.

Učitelji predmetnih področij in posameznih razredov so se po aktivih odločili za izbor učbenikov in delovnih zvezkov, ki jih bodo učenci potrebovali in uporabljali za uspešno delo pri pouku v šolskem letu 2022/23.

Vabljeni k spremljanju obvestil na spletni strani naše šole, kjer bomo objavili, kdaj si lahko učenci v šolski knjižnici izposodijo komplete učbenikov že v avgustu, če bodo to želeli.

Skrbnica učbeniškega sklada je knjižničarka Monika Javornik.

 

SEZNAM UČNIH GRADIV IN ŠOLSKIH POTREBŠČIN ZA ŠOLSKO LETO 2022/23

 

PRVA TRIADA

DELOVNI ZVEZKI IN ŠOLSKE POTREBŠČINE:

1. RAZRED

2. RAZRED

3. RAZRED

 

DRUGA TRIADA

DELOVNI ZVEZKI IN ŠOLSKE POTREBŠČINE:

4. RAZRED

5. RAZRED

6. RAZRED

IZBOR UČBENIKOV 2022/23

 

TRETJA TRIADA

DELOVNI ZVEZKI IN ŠOLSKE POTREBŠČINE:

7. RAZRED

8. RAZRED

9. RAZRED

IZBOR UČBENIKOV 2022/23

 

Dostopnost