(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

PONEDELJEK, 1. 7. 2024

Sprejele so nas prijazne učiteljice Fianna, Izzy in Karina, ki so nas razdelile v dve skupini. Najprej smo se predstavili in igrali igro »splat.« Nadaljevali smo s pogovorom o različnih državah, tudi o naši. Rešili smo nekaj učnih listov. Med odmori smo se igrali med dvema ognjema in nogomet na atletski stezi.

TOREK, 2. 7. 2024

Podatke o različnih državah smo dopolnili s slikanjem zastav. Zbirali smo ideje za zaključno predstavitev. Med drugim smo zaigrali kratko dramsko igro in ustvarjali stripe. Odmor smo si popestrili z različnimi igrami na atletski stezi.

 SREDA, 3. 7. 2024

Dan se je začel z igranjem igre, pri kateri smo urili in širili naše besedišče. Nadaljevali smo s pisanjem scenarija za zaključno prestavitev. Sledilo je spoznavanje različnih načinov praznovanj običajev in praznikov pri nas ter po svetu. Po kosilu smo v treh skupinah izvedli mini olimpijado »mini olympics.« Sodelovali smo v različnih športnih aktivnostih in igrah, kot npr. poligon, igre z obroči, prikaz posameznih živali v skupinah in igranje med dvema ognjema. Še posebej smo se morali potruditi pri igri z vedri, polnimi vode in s kuhinjskimi gobicami. Le-te je bilo potrebno zmočiti in napolniti plastenke do vrha. Zaključili smo v prijetnem športnem vzdušju.

ČETRTEK, 4. 7. 2024

Aktivnosti smo začeli s pogovorom o hobijih in o glasbi. Sledila je igra za urjenje govornih spretnosti. Nadaljevali smo z likovnim ustvarjanjem in vadili za zaključno predstavitev. Med odmori smo se po želji igrali v telovadnici in na zelenici pred šolo.

PETEK, 5. 7. 2024

Današnji dan je bil namenjen piljenju zadnjih detajlov za zaključno predstavitev. Z veseljem smo se predstavili staršem. Ob koncu smo v prijetni družbi poklepetali in se veselili Tedna angleščine v naslednjem šolskem letu.

Ema Šramel in Neva Pinoza, 5. C

              

Dostopnost