(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

V torek, 9. januarja 2018, smo se predstavniki šolske skupnosti že tretjič zbrali na sestanku v zbornici. Naša mentorica Maja Brusl nam je najprej predstavila novost, to je nabiralnik šolske skupnosti, v katerega lahko vsak odda svoje predloge za izboljšanje oz. popestritev časa, ki ga preživljamo v šoli. Kasneje je beseda tekla še o pustu in valentinovem, ki se že hitro približujeta.

Strinjali smo se, da je pomembno pust obeležiti z raznolikimi maskami, saj sicer praznovanje nima pomena. Obljubili smo, da bomo spodbudili sošolce k razmišljanju o skupinski razredni maski, prav tako se bomo dogovorili o glasbi, ki bo spremljala naš nastop. Za učence od 4. do 9. razreda bo ta dan polovični kulturni dan. Po dveh urah pouka bo čas za maskiranje, sledila bo predstavitev mask v telovadnici.

Valentinova pošta bo potekala kot pretekla leta. Letos bo škatla za oddajanje pisem postavljena tudi na nižji stopnji. Mentorica nas je spodbudila, da razmislimo o dekoraciji. Javili so se tudi »valentinovi poštarji«, ki bodo pomagali razvrščati in raznositi prispelo pošto. O natančnem datumu valentinove pošte bomo še obveščeni.

Ema Čokl, predsednica šolske skupnosti

no images were found

 

Dostopnost