(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page
Verjamem, da ste olimpijskega zmagovalca Primoža Rogljiča in njegovo ženo Loro že vsi videli kolesariti na nenavadnem kolesu. Gre za dvokolo iz tv oglasa, ki sta ga posnela v sodelovanju z Novo KBM.
V času kolesarske dirke po Sloveniji, ki je potekala tudi čez naš kraj, so zaposleni poslovalnico banke opremili v športnem duhu in ravno to dvokolo postavili na ogled. Vodja poslovalnice, Jovita Pevec, nas je ob koncu šolskega leta prijazno povabila na ogled, sok in kratek klepet.  “Primož Rogljič je športnik, ki ne navdušuje le Slovencev, ampak ves svet.  Ne le zaradi športnih uspehov, temveč tudi zaradi načina komunikacije, odnosa do ekipe, navijačev, konkurentov in športa nasploh. Lora je uspešna pisateljica in Primoževa najmočnejša opora. Sta vzor mnogim mladim, pa tudi institucijam, kot je naša banka.”.
V klimatiziranih prostorih smo se prijetno osvežili, razigrali med baloni in odšli z mislijo Primoža Rogljiča: “Šport je odlična popotnica za življenje ter ena najlepših iger, kar jih pozna svet.”
Hvala za povabilo, banka!
 
7.a z razredničarko Majo Brusl
Dostopnost