(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Doooolga pisana povorka, ki ji skoraj ni bilo videti konca, se je danes po pol deseti pričeli viti od šole, po nadhodu in proti ploščadi Kulturnega doma Šmarje pri Jelšah. Okrepili smo se še z najmlajšimi iz vrtca ter varovanci VDC. 

Razredi s skupinskimi maskami (dobrih 300 učencev) so na čelu povorke nadaljevali pot k Domu upokojencev, preostala polovica učencev pa je že pričela z rajanjem na ploščadi ob pozdravnem nagovoru, slastnih krofih in toplem čaju.

S prihodom skupinskih mask iz Doma upokojencev smo pričeli z njihovimi predstavitvami. Poskrbeli so za lasten izbor glasbe, koreografijo, eni pa so pred nami uprizorili kar celotno zgodbo svoje skupinske maske.

Vso dogajanje je budno spremljala komisija, ki se je po zelo težkem delu skoraj oklevajoče odločila za razglasitev 5 najboljših skupinskih mask in 10 posamičnih mask. 

V posebno kategorijo skupinskih mask so se uvrstili dvoletniki iz vrtca, ki so pogumno vozili vsak svoj traktor, ter učiteljice nižje stopnje OŠ Šmarje, ki so se združile v jato pingvinov.

Razredi, ki so prepričali s svojimi skupinskimi maskami in nastopom, so:

5. mesto, 8. c – SMRKCI

4. mesto, 5. a – MUŠNICE

3. mesto (kinovstopnice Kino Šmarje pri Jelšah), 7. d – NEVIHTNI OBLAKI

2. mesto (kopalne karte Terme Olimia), 5. c – VREMENSKA NAPOVED

1. mesto (izlet v adrenalinski park Betnava), 5. b – KOKOŠJA FARMA 

Hvala donatorjem:

Terme Olimia, FRUPI Mestinje, TRGOVINE JAGER d. o. o., GOSTIŠČE KRPAN, PICERIJA LIPNIK, FRIZERSTVO KATARINA, AFRODITA Rogaška Slatina, ki so najboljše pustne maske nagradili z bogatimi nagradami.

Občina Šmarje pri Jelšah pa je nagradila skupinske maske in tako osrečila prve tri najboljše razrede s kinovstopnicami, kopanjem v Termah Olimia in izletom v adrenalinski park Betnava!

Hvala – skupaj nam je uspelo! Zbudili smo Šmarje in vanj priklicali pomlad! 

Osnovna šola Šmarje pri Jelšah z DPM in KD Šmarje pri Jelšah v soorganizaciji s TŠM Šmarje pri Jelšah

Dostopnost