(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Julija Golež, Tina Tiara Opalič in Gašper Kos so šolo uspešno zastopali na tekmovanju Male sive celice.

V torek, 15. oktobra, so se v televizijskem studiu TV Slovenija pomerili z nasprotniki iz OŠ Ormož. Pokazali so veliko znanja, za zmago pa jim je zmanjkalo le malo sreče in morda kakšen klik na »gumb« ob pravem času, a kljub temu so se ob koncu strinjali, da je bila to zanje izjemna izkušnja. Pod  reflektorji in televizijskimi kamerami ni enostavno, če pa je treba pokazati še svoje znanje, je gotovo še veliko težje.  Tremi so sicer pogumno kljubovali in suvereno odgovarjali na vprašanja.

Gotovo je že sama možnost videti pestro dogajanje v studiu, tudi tisto za kamerami,  svojevrstno doživetje. Tam so ljudje, ki skrbijo za kamere, osvetlitev, rekvizite … , nad celotnim potekom oddaje pa bdi režija z glavno urednico na čelu. Del snemanja so tudi prekinitve in ponavljanje določenih delov oddaje.

Seveda pa moramo omeniti tudi naše navijače, ki so z glasnim vzklikanjem spodbujali tekmovalce, pri sestavljanju besede v možganskem labirintu pa so jim tudi pomagali. Z vzkliki »Žiga žaga, Šmarje zmaga!« in »Dajmo, Šmarje!« so večkrat preglasili navijače nasprotne ekipe in tako v studiu ustvarili pravo navijaško vzdušje.

Bravo, Julija, Tina Tiara in Gašper, bili ste odlični!

Oddajo si lahko ogledate na 1. programu TV SLO v soboto, 26. oktobra, ob 9.25.

 

Dostopnost