V okviru dneva slovenske hrane smo tudi na naši podružnici danes, 16. 11. 2018, izvedli slovenski tradicionalni zajtrk: kruh, maslo, med, mleko in jabolka. Vsa živila so bila lokalnega izvora. Ob tej priložnosti nas je obiskal čebelar Jože Zagajšek, dedi prvošolca Andraža in petošolke Melite Zagajšek. Hvala, gospodu Zagajšku za izčrpno predstavitev čebelje družine, delo čebelarja, čebelarskega pribora in opreme…
Poiščite v naši knjižnici:
NAJNOVEJŠI PRISPEVKI
- EKSKURZIJA DEVETOŠOLCEV V MARIBOR
- OBISK MLADEGA ČEBELARJA NA POŠ ZIBIKA
- Na Svetem Štefanu smo posadili ARTIČKOVO ČEŠNJO
- Sveti Štefan obiskala glasbenika Glasbene šole Rogaška Slatina
- Ogled predstave Zinka Črepinka
- Na snemanju “The best off” oddaje Male sive celice
- LITERARNA EKSKURZIJA DEVETOŠOLCEV
- Prireditev za starejše krajane v Mestinju
- POŠ Šentvid – NARAVOSLOVNI DAN – travnik
- OBISK ODPRTE KUHNE V LJUBLJANI